Aktuelt

Fiskebensgulv: Tidløst og uttrykksfullt

Fiskebensgulv blir stadig mer populært i norske hjem. Mønstergulvet er tidløst, herskapelig og elegant!

Fiskebensgulv baserer seg på å legge planker mot hverandre i 90 graders vinkel. Plasseringen skaper et spennende spill når lyset treffer gulvet. Det unike fiskebensgulvet tilfører et stilig særpreg til rommet, og tar seg like godt ut i moderne interiør som mer tradisjonelt.

Store variasjoner innenfor fiskebensgulv

Til tross for at fiskebensgulvet har en form for legging, kan uttrykket det gir variere i stor grad. Når du velger fiskebein, kan du også velge om du ønsker store planker, mørke, lyse, blanke, matte eller med eller uten tekstur. Dette åpner opp for mange måter å innrede med fiskebensgulv. Du kan også se på muligheten for å legge en ramme i ytterste kanten av gulvet – mulighetene er mange.

Er det dyrere å legge fiskebensgulv?

Fiskebensgulv er mer tidkrevende å legge enn vanlig parkett. Av den grunn kan du også forvente at prisen for å legge fiskebensgulv er noe dyrere.

Når det kommer til legging av fiskebensgulv, er det små marginer som utgjør et flott resultat eller ikke. Det er viktig å benytte en gulvlegger som er detaljorientert og nøye med kuttingen av plankene slik at vinklene passer perfekt sammen og skaper en overgang uten mellomrom. Vår anbefaling er at du velger en håndverker som har fokus på kvalitet, fremfor å finne de billigste alternativene.

I Alt Fikset møter du dyktige gulvleggere som kan legge ulike varianter av parkett i fiskeben. Vi er alltid nøye når vi legger fiskebensgulv, og vet godt hva som kreves for et godt resultat.

Dersom du ønsker, kan vi også legge andre typer mønstergulv. Er du ikke helt sikker på hva du kunne tenke deg, kan du ta en titt på noen inspirasjonsbilder under.

Parkett i fiskeben: inspirasjon

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.