Tjenester

Avretting av gulv

Ønsker du et perfekt jevnt gulv som grunnlag for ditt nye gulvbelegg? I Alt fikset er vi spesialister på gulvavretting og vet hvordan vi skal sørge for en jevn overflate.

Er gulvene jevne?

Hvis du planlegger et byggeprosjekt eller renovering av hjemmet, bør en viktig del av forberedelsene være å sikre at gulvene er jevne og klare for det endelige gulvbelegget. Her kommer avretting av gulv inn i bildet. 

Avretting av gulv er prosessen der en blanding, kjent som avrettingmasse, brukes til å skape et glatt, jevnt lag over betongsubstratet. Denne prosessen sikrer at det er en flat overflate for det endelige gulvbelegget å bli lagt på. Det er mange grunner til at du bør vurdere å helle selvnivellerende gulv før du legger alle slags gulv.

Holder du til i Drammen, Oslo, Tranby, Asker, og Viken, ønsker å sikre at arbeidet ditt er på samme et høyt nivå? Ta gjerne kontakt med oss i Alt Fikset. Vi kan avretting av gulv!

Hvorfor er det nødvendig med gulvavretting?

Først og fremst sikrer avretting av gulv en stabil overflate for det endelige gulvbelegget. Dette er viktig fordi det sikrer at gulvbelegget vil være jevnt og uten buler eller hull, noe som kan forårsake problemer over tid. Hvis du ikke bruker avrettingmasse, kan det endelige gulvet bli ujevnt, noe som kan føre til skade på gulvet eller potensielle tripping farer

I tillegg kan avretting av gulv forbedre den termiske effektiviteten av hjemmet ditt. Dette er fordi det kan fungere som et ekstra isolasjonslag, noe som kan hjelpe til med å holde varmen inne i hjemmet ditt. Dette er spesielt viktig i kaldere klimaer, som i Viken-regionen.

Endelig kan avretting av gulv også forbedre estetikken til hjemmet ditt. Et jevnt, glatt gulv kan gi hjemmet ditt et mer polert og profesjonelt utseende. Dette kan være spesielt viktig hvis du planlegger å selge hjemmet ditt i fremtiden, da det kan øke hjemmets verdi og appellere til potensielle kjøpere.

Selvnivellerende gulv

Å helle et selvnivellerende gulv er et viktig steg for å sikre en optimal flat overflate. Dette kan være avgjørende for å få det beste resultatet, uansett hvilken type gulv du planlegger å legge. Ved å velge en selvnivellerende løsning, tar du et viktig skritt mot et slitesterkt og visuelt tiltalende gulv som møter dine spesifikke behov og ønsker.

Bruk en profesjonell til avretting

For å sikre at avretting av gulv er gjort riktig, er det best å ansette en profesjonell. De vil kunne sikre at gulvet er jevnt og klart for det endelige gulvbelegget, og de kan også gi råd om den beste typen avrettingmasse å bruke for prosjektet ditt.

Så, uansett om du bor i Drammen, Oslo, Tranby, Asker, eller annet by i  Viken, bør du vurdere å helle et selvnivellerende gulv før du legger alle slags gulv. Det vil sikre at gulvet ditt er jevnt, effektivt og ser best mulig ut.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.