Om oss

Velkommen til Alt Fikset – din pålitelige allierte i alle prosjekter relatert til oppussing og renovering! Med et dyktig team av erfarne fagfolk, er vi dedikert til å levere arbeid av ypperste kvalitet til våre kunder.

Hos oss finner du et bredt spekter av tjenester innen gulvlegging. Vi behersker alt fra legging av elegante parkettgulv til robuste og praktiske løsninger som laminat, vinyl og linoleum. Vår spesialisering inkluderer også grundig avretting av gulv for å sikre et perfekt fundament for ditt valgte gulvbelegg.

Vår ekspertise strekker seg også til montering av fiskebensgulv som garantert vil tilføre et sofistikert og stilig preg til ethvert rom. Teamet vårt har omfattende erfaring med installasjon i alle mulige stilarter og mønstre, som chevron, herringbone og det klassiske fiskebensgulvet.

Men vårt tilbud stopper ikke ved gulvene. Vi er også stolte av å tilby omfattende snekker- og malertjenester. Våre fagfolk er dyktige i montering av vinduer og dører, hvor vi samarbeider tett med anerkjente norske produsenter for å sikre høyeste kvalitetsstandarder. Dessuten tilbyr vi profesjonell maling av vegger, tak og gipsplater, samt forberedende arbeid som gipsing og sparkling for å oppnå det perfekte malingsunderlaget.

Vi verdsetter våre kunder høyt, enten det er privatpersoner eller bedrifter, og setter stor pris på åpen og effektiv kommunikasjon. Vi lytter nøye til dine ønsker og behov for å sikre at det endelige resultatet er noe du vil være helt fornøyd med. 

Alt Fikset AS tilbyr sine tjenester i en rekke byer rundt Oslo, Bærum, Asker, Lier og Drammen. Dette inkluderer byer som Sandvika, Skui, Høvik, Bekkestua, Jar, Rykkinn, Kolsås, Blommenholm, Stabekk, Billingstad, Nesbru, Heggedal, Vollen, Slemmestad, Røyken, Hurum, Tranby, og Krokstadelva. Vi er stolte av å kunne betjene så mange byer og områder, og vi streber alltid etter å gi kundene våre den beste opplevelsen med våre tjenester.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!