Tjenester

Totalrenovering

Skal du renovere boligen? Alt fikset hjelper deg å få jobben gjort skikkelig! Vi har mange års erfaring med totalrenovering av boliger og kan tilby en helhetlig og trygg opplevelse.

Skap noe nytt

En totaloppusing av leiligheten kan være en omfattende prosess, men det kan også være en spennende mulighet til å skape et nytt og friskt utseende i hjemmet ditt. Vi kan hjelpe deg med alt fra å rive ned gamle vegger til å installere nye gulv og tak, samt male og legge fliser.

Hvilke tjenester kan vi utføre? 

En totalrenovering av boligen innebærer ofte en rekke tjenester. I Alt Fikset kan vi hjelpe til med det meste, inkludert: 

Ingen hjem er like, og vi tilpasser teknikker, valg av materialer, behandlinger og annet etter dine ønsker og behov!

Få hjelp til å planlegge renoveringsprosessen

Under renoveringsarbeidet er det mange spørsmål som kan dukke opp. Blant annet kan det være behov for avretting av gulvet eller etterisolering av vegger og tak. Videre ønsker du kanskje å se på muligheten med lettvegger for å skape et fleksibelt og funksjonelt boareal?

Uansett hva du ser for deg, er det smart å rådføre deg med profesjonelle fagfolk. I Alt Fikset hjelper vi deg gjerne å finne frem til gode løsninger som passer dine behov.

Hvorfor bruke en totalentreprenør?

Å benytte en totalentreprenør for totalrenovering av boligen kan være en klok beslutning av flere grunner. Når man starter et omfattende renoveringsprosjekt, er det mange elementer å holde styr på – fra design og planlegging til utførelse og ferdigstilling. En totalentreprenør forenkler denne prosessen ved å tilby alle tjenester under ett tak, noe som reduserer risikoen for kommunikasjonsfeil og misforståelser.

Hvorfor velge oss? 

I Alt Fikset fikser vi – som navnet tilsier – alt! Vi setter deg som kunde høyt og lytter til dine ønsker og behov. Slipp stress og få en mer oversiktlig prosess ved å gi jobben til oss. Sammen med dyktige samarbeidspartnere kan vi stå for alt fra A-Å og koordinere med alle involverte. På den måten har du kun en aktør å forholde deg til, og kan slappe av mens vi planlegger og utfører arbeidet. Vi er nøye med å oppdatere deg underveis i prosessen og sier alltid ifra dersom noe skulle dukke opp.

Vi har ekspertise innenfor avretting av gulv, etterisolering av vegger, bygging av lettvegger og mye mer. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

En omfattende makeover som ga nytt liv til en forfallen leilighet i Nonnegata, Oslo, med luksuriøst parkett og moderne finish

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.