Tjenester

Fiskebensgulv

Er du på jakt etter en unik og stilig gulvløsning som virkelig setter et personlig preg på ditt hjem eller kontor? Med fiskebensgulv fra Alt Fikset, får du ikke bare et gulv, men et kunstverk under føttene dine. 

Tidløs eleganse

Fiskebensmønsteret, sammen med andre populære mønstre som chevron, tilbyr en tidløs eleganse og en raffinert følelse til ethvert rom. I Alt Fikset kan vi hjelpe deg å få på plass det mønsteret du måtte ønske.

Fiskebensgulv: Vi er bevisst på detaljer

Det er ikke kun designet som er viktig, men også kvaliteten på utførelsen. Fiskebensgulv lagt på riktig vis krever nøyaktighet og oppmerksomhet til detaljer. Derfor sørger våre erfarne håndverkere for at hvert stykke parkett er presist plassert og sikret, noe som garanterer et slitesterkt og estetisk tiltalende resultat.

Transformasjon av gulvet

Med vår ekspertise innen gulvlegging, kan du være trygg på at ditt nye gulv ikke bare ser fantastisk ut, men også varer i lang tid. La oss transformere ditt rom med et vakkert og unikt gulv som speiler din stil og komplementerer din livsstil.

Fiskebensgulv: Brede eller smale planker?

Brede gulvbord er ideelle for moderne interiører, og tilfører et rolig og enhetlig uttrykk. De er også praktiske, da de er raskere å legge på grunn av størrelsen. Mindre gulvbord kan også benyttes i moderne design, men passer spesielt godt til klassiske, urbane eller industrielle stiler, hvor de bidrar til et mer variert og detaljert utseende.

Hvorfor velge fiskebensgulv?

Fiskebensparkett, en gang forbeholdt de velstående, ble mer tilgjengelig for vanlige husstander på 1800-tallet. Dette skiftet skyldtes industrielle fremskritt som gjorde produksjon og installasjon rimeligere. I dag er denne elegante gulvtypen et populært valg i mange hjem.

Fiskebensgulv er kanskje et av de mest karakteristiske valgene du kan gå for. Med planker plassert 90 grader mot hverandre skaper det ekstra liv i rommet, samtidig som det ikke skygger over for resten av interiøret eller balansen i rommet. Med plankene plasseres mot hverandre, skaper dette også et spill av lys fra forskjellige vinkler. Dette gjør gulvet til et markant blikkfang og tilfører et særegent preg til ethvert rom.

Lyst til å legge fiskebensgulv hjemme? Snakk med oss i Alt Fikset – vi vet hvordan det skal legges!

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.