Tjenester

Gulvsliping

Gulvsliping er nøkkelen til å gi gamle eller slitasjeutsatte gulv nytt liv. Med vår profesjonelle gulvslipetjeneste kan du transformere ethvert rom og gi det et friskt, moderne utseende.

Miljøvennlig og effektivt

Ønsker du å gi gulvene dine et nytt liv med en prosess som er både miljøvennlig og effektiv? Moderne gulvslipingsteknikker har forvandlet måten vi fornyer gulv på, med støvsuging underveis og behandling med lavere VOC-innhold, er dagens metoder langt mer miljøvennlige.

Støvfri gulvsliping

Ved å benytte avanserte slipemetoder som produserer svært lite støv, sikrer vi en ren og trygg arbeidsprosess, både for oss, deg og miljøet. Dette betyr at du kan nyte fornyelsen av ditt hjem uten bekymringer for støv og forurensninger.

Fordelene med å slipe gulvet strekker seg langt utover det estetiske. Du vil oppleve en fornyelse av gulvets naturlige skjønnhet, samtidig som det forlenger dets levetid og motstandskraft mot daglig slitasje.

Hvorfor overlate jobben til profesjonelle?

I Alt Fikset har vi en forståelse for ulike typer tre og deres unike egenskaper. Dette er avgjørende for å velge riktige teknikker og produkter, slik at du unngår skade på treverket. Vi har også evnen til å identifisere og rette opp problemer som ujevnheter, sprekker og skader, som en del av slipingsprosessen.

Etter mange behandle gulvet for å maksimere levetiden og minimere behovet for hyppig vedlikehold. I sum, ved å velge profesjonelle for gulvsliping, sikrer du et kvalitetsresultat som ikke bare forbedrer utseendet på gulvet, men også bidrar til å bevare det for fremtiden.

Etterbehandling

Etter at slipingen er fullført, kommer et viktig steg – etterbehandlingen. Vi tilbyr en rekke alternativer, fra olje til lakk og andre beskyttende overflatebehandlinger, som ikke bare forsterker gulvets skjønnhet, men også beskytter det mot fremtidig slitasje og skader. Vår ekspertise sikrer at den valgte etterbehandlingen passer perfekt til gulvet sin natur og estetikken til hjemmet ditt.

Velg vår gulvslipingstjeneste for et miljøvennlig, rent, og holdbart resultat som fremhever og bevarer gulvets naturlige skjønnhet. Gjør gulvene dine til et blikkfang i hjemmet!

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.