Tjenester

Maling

Er du på utkikk etter malertjenester som imøtekommer dine spesifikke behov? Enten det gjelder maling av vegger, tak og gulv, tapetsering, sparkling, sliping eller beising, finner du en løsning som passer perfekt for ditt prosjekt.

Forvandling med maling

Med både innvendig og utvendig malingstjenester, kan du stole på at hjemmet eller arbeidsstedet ditt blir forvandlet akkurat slik du har forestilt deg. I tillegg tilbyr vi personlig rådgivning og veiledning rundt farge- og materialvalg, slik at du kan være trygg på at resultatet reflekterer din stil og visjon.

Hva kan vi hjelpe med? 

I Alt fikset, kan vi hjelpe deg med alt innen maling. Ta en titt på noe av det vi kan utføre nedenfor:

  • Maling av vegger, tak, gulv og andre overflater
  • Tapetsering
  • Behandling av treverk, som for eksempel panel og lister
  • Sprøytemaling
  • Fasademaling og beising
  • Sparkling og pussing av overflater
  • Dekorativ maling, som for eksempel maling av mønster eller spesialeffekter
  • Rengjøring og forberedelse av overflater før maling
  • Reparasjon av skader på overflater

Velg riktig maler

Når du skal utføre malerarbeid, er det viktig å velge riktig maler. Dette vil ha stor innvirkning på resultatet. En profesjonell maler vil ha kunnskap, erfaring og ferdigheter til å utføre jobben på en effektiv og kvalitetsmessig måte. De vil vite hvilke produkter som skal brukes, hvordan de skal forberede overflaten før maling og hvordan de skal håndtere eventuelle utfordringer som kan oppstå underveis.

Ved å velge en riktig maler vil du også kunne spare tid og penger på lang sikt, da du vil unngå feil som kan føre til at du må betale for reparasjoner eller en ny maling etter kort tid. En profesjonell maler vil også kunne gi deg råd og veiledning om farger og materialer som passer best til ditt hjem eller bedrift. I tillegg vil en profesjonell maler ha riktig utstyr og verktøy for å sikre at jobben blir gjort på en trygg og effektiv måte, og at resultatet blir pent og holdbart.

Sikre deg fine resultater ved å kontakte oss i Alt fikset! Vi har lang erfaring og god kompetanse på både innvendig og utvendig malerarbeid.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.