Tjenester

Gipsmontering og sparkling

På jakt etter noen som kan hjelpe deg med montering av gipsplater? I Alt fikset har vi lang erfaring med oppsett av gipsplater – både på trevegg og stålkonstruksjoner.

Et kostnadseffektivt valg

Gipsplater er en populær og kostnadseffektiv måte å gi veggene i hjemmet ditt et nytt og moderne utseende. Vårt firma har lang erfaring med montering av gipsplater og kan hjelpe deg med å skape et vakkert og funksjonelt resultat.

For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyde med arbeidet som utføres. Derfor gjør vi alltid vårt beste for å møte dine forventninger. Med gode rutiner på plass, jobber vi både grundig og effektivt når vi kommer for å hjelpe med montering av gipsplater og sparkling.

Overlater du arbeidet til oss får du jobben unnagjort i løpet av kort tid, samtidig som du kan være sikker på at arbeidet er utført på riktig måte.

Hvordan arbeider vi?

Montering av gipsplater på trevegg og vegg med stålkonstruksjon kan variere litt, men generelt sett er fremgangsmåten ganske lik.

Arbeid med trevegg

For montering på trevegg, starter man med å sjekke at underlaget er rett og slett, og at eventuelle sprekker eller hull er tettet igjen. Deretter festes en grunnprofil langs hele gulvet, og en topprofil langs taket, med ca. 60 cm avstand mellom hver av dem. Deretter festes det vertikale stenderverket mellom grunn- og toppprofilen, med ca. 60 cm avstand mellom hver stender. Når stenderverket er ferdig montert, kan man begynne å feste gipsplatene til stenderne.

Arbeid med stålvegg

For montering på vegg med stålkonstruksjon, starter man med å montere stålprofilene langs gulvet og taket, med ønsket avstand mellom dem. Deretter monteres det vertikale stenderverket, som også består av stålprofiler, på samme måte som på trevegg. Når stenderverket er ferdig montert, kan man begynne å feste gipsplatene til stenderne.

Ved montering av gipsplater er det viktig å følge produsentens anvisninger, og bruke riktig verktøy og festemidler. Det kan også være lurt å søke hjelp fra en fagperson dersom man ikke har erfaring med gipsplatemontasje.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.