Aktuelt

Gulvsliping? Vi utfører oppdrag i Drammen, Bærum og Oslo

Trenger gulvet en oppgradering? Gulvsliping er en flott måte å fornye gulvet på uten å måtte skifte ut alt! Med gulvsliping blir gulvet omtrent som nytt, og du har muligheten til å velge mellom en rekke etterbehandlinger for ønsket resultat.

I Alt Fikset møter du dyktige gulvslipere. Vi har det nødvendige utstyret for å slipe gulvet med minimale påvirkninger på miljøet og inneklima. Snakk med oss om du trenger hjelp med gulvsliping i Drammen, Bærum eller Oslo!

Støvfri gulvsliping

For å sikre lite støvspredning, benytter vi maskiner med automatisk oppsuging av støvet fra slipearbeider. Dette er viktig for å sikre et bedre innemiljø, både for deg og våre arbeidere. Støv som svever rundt i luften vil kunne legge seg rundt om i rommet selv etter at en siste støvsuging er fullført. Derfor er det viktig å fange opp støvpartiklene tidlig i arbeidet.

Ved etterbehandling av gulvet er vi også nøye med å benytte lakk og olje som har lavt VOC-innhold. Lav-VOC-produkter gir ofte en mer behagelig og mindre skadelig innendørs luftkvalitet. Dette er spesielt viktig i boliger, skoler og arbeidsplasser hvor mennesker tilbringer mye tid.

Når vi kommer for å utføre gulvsliping hos deg, kan du være sikker på at vi gjør arbeidet skikkelig. Etter mange år i bransjen, vet vi hva som kreves for et godt resultat.

Ikke glem behandling etter gulvsliping

Til tross for at det er et robust underlag, er treverk et porøst materiale som enkelt samler opp skitt og møkk dersom dette kommer direkte på treverket. I tillegg suger det til seg fukt. Med det risikerer du stygge flekker om du søler på gulvet. Av den grunn er behandling av tregulvet en viktig del når du skal slipe gulvet. Har du nettopp slipt gulvet, ønsker du ikke at alt arbeidet skal ha vært forgjeves.

Velg gulvbehandling som passer dine behov

Gulvsliping gir deg muligheten til å forandre på gulvets utseende. Kanskje ønsker du et lyst og matt gulv? Eller en parkett med varm tone og skinnende overflate? Det meste er mulig! I tillegg kan du bestemme hvorvidt du ønsker en myk eller hard overflate. Hvis renhold er viktig, er det også muligheter for å velge en overflatebehandling som gjør det enklere å holde gulvet rent, kontra andre som kanskje tar mer hensyn til ønsket tekstur.

Viktigheten av behandling gjelder for alle typer tregulv – parkett, mønstergulv, heltre, lameller eller annet. Behandling er også like aktuelt om du har furu, gran, eik, lønn, ask eller tropisk treverk.

Vi utfører oppdrag i hele Drammen, Bærum og Oslo.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.