Aktuelt

Totalentreprenør til oppussing i Oslo

Ser du etter en totalentreprenør for oppussingsprosjektet i Oslo? Alt Fikset kan stille med håndverkere for alle aspektene ved oppussingsjobben – enten det er stort eller lite! Sammen med dyktige elektrikere, rørlegger, murere og flisleggere kan vi ta oss av hele prosjektet fra A-Å.

Ethvert hjem er unikt og krever derfor ulik behandling når det skal pusses opp. Dette er vi i Alt Fikset godt klar over, og legger alltid opp en plan basert på ditt hjem, din stil og dine materialvalg.

Totalentreprenør = mer ryddig

Når du skal pusse opp hjemme, er det klart at det er viktig med en ryddig prosess. En ryddig prosess sørger for en bedre oversikt og mindre misforståelser. Ved å benytte deg av en totalentreprenør minimerer du risikoen for misforståelser i mye større grad. Benytter du deg av en totalentreprenør til oppussingen får du kun en kontaktperson, og du slipper arbeidet med å koordinere ulike parter.

Oppussing eller totalrenovering?

Skal du utføre oppussing eller totalrenovering? Ved oppussing snakker vi gjerne om oppgradering av overflater. En totalrenovering er en mer omfattende prosess, der det gjerne blir gjort endringer i planløsning og tekniske løsninger. En totalrenovering krever derfor at hjemmet strippes helt ned for så å bli bygd opp igjen.

Hva slags oppussing kan vi utføre?

Maling og tapetsering: Oppfriskning av vegger og tak gjennom maling eller tapetsering er en av de mest vanlige tjenestene. Dette kan endre utseendet på et rom dramatisk uten behov for omfattende arbeid.

Gulvarbeid: Dette kan inkludere sliping og behandling av tregulv, legging av nye gulvbelegg som laminat, vinyl, eller fliser, samt utskifting av tepper.

Kjøkkenoppdateringer: Uten en full kjøkkenrenovering kan oppussingstjenester inkludere utskifting av benkeplater, installasjon av nye backsplash-fliser, maling eller utskifting av skapdører, og oppgradering av kjøkkenapparater.

Baderomsoppdateringer: Lignende kjøkkenoppdateringer kan baderomsoppussing omfatte utskifting av armaturer, oppdatering av fliser, maling, og installasjon av nye dusjdører eller toaletter.

Lysoppgraderinger: Utskifting av gamle lysarmaturer, installasjon av dimmere, eller tillegging av dekorativ belysning kan forbedre et roms utseende og funksjonalitet.

Skap og lagring: Tilpasning eller installasjon av nye skapløsninger for å forbedre lagringsplass og organisering.

Hva kan vi gjøre under en totalrenovering?

Strukturelle endringer: Dette kan omfatte fjerning eller flytting av vegger for å endre rominndelingen, tillegg av nye rom eller utvidelser, og forsterking eller utskifting av støttestrukturer.

Elektriske oppgraderinger: Fullstendig overhaling av det elektriske systemet, inkludert nytt ledningsnett, oppdatering av sikringsskap, installasjon av nye stikkontakter og brytere, samt integrering av smart-hjem-teknologi.

Rørleggerarbeid: Utskifting eller oppgradering av rørsystemer, installasjon av nye sanitærutstyr, omstrukturering av bad og kjøkken og installasjon av varmtvannssystemer.

Vindu- og dørutskiftning: Erstatning av gamle vinduer og dører med nye, energieffektive alternativer for bedre isolasjon og utseende.

Isolasjon: Oppgradering eller installasjon av ny isolasjon i vegger, tak og gulv for økt energieffektivitet og komfort.

Gulv: Fjerning av gammelt gulv og installasjon av nytt gulv.

Kjøkkenrenovering: Fullstendig ombygging av kjøkkenet, inkludert nye skap, benkeplater, apparater og fliser.

Baderomsrenovering: Totalrenovering av bad med nye fliser, sanitærutstyr, dusj-/badekar-kombinasjoner, og oppdaterte armaturer.

Utvendig arbeid: Inkluderer arbeid som maling, reparasjoner på fasade og oppsett av terrasse.

Klimakontrollsystemer: Installering eller oppgradering av oppvarmings- og kjølesystemer, inkludert sentralvarme, aircondition, og ventilasjonssystemer.

Interiørdesign og -finish: Fullstendig redesign av interiøret, inkludert maling, tapetsering, belysning, og tilpassede finisher for å skape et kohesivt og moderne utseende.

Tilpasning for tilgjengelighet: Modifikasjoner for å gjøre hjemmet mer tilgjengelig, som installasjon av ramper, heiser, og tilpassede bad.

Effektiv oppussing med god planlegging

Uansett om du ønsker å pusse opp eller gjennomføre en totalrenovering, er det viktig med god planlegging. Uten et grundig forarbeid, blir det vanskelig å utføre arbeidet på en effektiv måte. I Alt Fikset bruker vi derfor nok tid på forarbeidet, slik at hvert steg av prosessen er tenkt ut og klart til å startes på i en bestemt rekkefølge.

Derfor bør du benytte profesjonelle til oppussingen

I dag er det mange som ønsker å ta seg av deler eller hele prosessen med oppussing på egen hånd. Dette er derimot ikke anbefalt, spesielt ikke hvis du har planer om å selge boligen. Ved salg av bolig stilles det krav til dokumentasjon på utført arbeid av faglærte. Gjør du oppussingsarbeidet selv, vil dette kunne dra ned verdien på boligen.

I Alt Fikset kan vi stille med sertifiserte fagfolk til ulikt oppussing- og renoveringsarbeid. Vi hjelper deg å realisere oppussingsdrømmen! Send oss gjerne en melding og fortell oss om ditt prosjekt.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.