Referanser

Eleganse med Fiskebeinsparkett

Alt Fikset AS forvandler leilighet med luksuriøst fiskebeinsparkett og moderne detaljer

Vårt siste renoveringsprosjekt i Skøyen av Alt Fikset AS har transformert et datert interiør til et moderne mesterverk. Vi er ekstremt fornøyde med resultatet, spesielt hvordan den profesjonelt lagde parkettgulvet i fiskebeinsmønster kombinerer estetisk med kjøkkengulvet dekorert med eksklusive italienske fliser.

Bilder før og etter

Opprinnelig dekket strietapet alle veggene, et trekk som ble modernisert med installasjon av glatte gipsplater for en forfinet finish. De gamle furugulvene ble erstattet etter å ha nivellert underlaget med avrettingsmasse, forberedende for det stilfulle, limte fiskebeinsparkettet.

Som en ledende leverandør av renoveringstjenester, sikret Alt Fikset AS at alle overflater ble nøye behandlet for å møte våre høye standarder. Veggene ble malt med presisjon, og prosjektet ble fullført med installasjonen av høye, dekorative gulvlister som bidrar til rommenes luksuriøse følelse.

Før og etter

Dette prosjektet fra Alt Fikset AS i Skøyen demonstrerer vår evne til å blande klassisk eleganse med moderne funksjonalitet, gjennom nøye utvalgte materialer som luksuriøst fiskebeinsparkett og sofistikerte italienske fliser, skapende et hjem som ikke bare ser fantastisk ut, men også føles varmt og innbydende.

Hvis du trenger hjelp til en lignende renovering, kan du kontakte oss gjennom dette skjemaet. Vi står klare til å bistå deg med din boligforvandling.

Eller bestill befaring her.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.