Referanser

En Ny Treterrasse på Garasjetaket i Asker

Fra stygge fliser til en elegant treterrasse.

Første prosjekt denne våren involverte byggingen av en ny treterrasse. Prosjektet ble utført i Asker. Det var en rask og behagelig jobb som involverte demontering av gamle, sprukne fliser, etterfulgt av nødvendig utjevning med avrettingsmasse. For å sikre at vann ikke trenger inn i garasjen nedenfor, ble det også lagt en smøremembran.

Her er et bilde av hvordan terrassen så ut på dagen vi startet demonteringen.

Etter å ha utført utjevning av betongtaket på garasjen med avrettingsmasse som er egnet for utendørs bruk, og etter å ha smurt hele overflaten med en værbestandig membran, la vi lekter på asfaltpapp for å forhindre fuktighet i bjelkene over tid.

Nå kunne vår erfarne medarbeider innen terrassemontering begynne å legge terrassebordene.

For dette prosjektet brukte vi høykvalitets impregnerte treplanker av dimensjonen 28x120, kjent for sin holdbarhet og værbestandighet.

Hvis du er interessert i modernisering eller bygging av en terrasse hos deg, ta kontakt med oss. Vi utfører arbeid ikke bare i Asker, men også i hele Bærum, Oslo, og Drammen.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.