Referanser

Rom transformasjon på Elisebergveien

En totalrenovering som forvandlet nedslitte rom til moderne og innbydende områder i hjertet av Oslo.

Vårt nyeste prosjekt på Elisebergveien i Oslo var en totalrenovering av to rom som tidligere var preget av alderens tyngde. Disse rommene, som en gang var mørke og lite tiltalende med sine skjeve gulv og slitte overflater, har blitt fullstendig forvandlet gjennom en omfattende renoveringsprosess.

Arbeidet startet med fjerning av de gamle, slitte gulvene, en prosedyre som avslørte de underliggende gulvbjelkene som trengte oppmerksomhet for å sikre et stabilt fundament. Tilpasning til bygningens eksisterende struktur, ble gulvene nivellert med helt nye bjelker og sponplateplater. Dette skapte et solid og jevnt underlag for det neste trinnet.

Oppretting av under gulv er et viktig steg før gulvlegging.


På dette robuste nye fundamentet installerte våre dyktige gulvleggere et estetisk tiltalende og elegant parkettgulv i fiskebeinmønster. Dette valget løfter ikke bare rommenes utseende, men introduserer også en følelse av moderne eleganse og varme. I tillegg til gulvlegging, fikk veggene og taket en nødvendig overhaling. Ved å benytte nye stenderverk og gipsplater, ble overflatene rettet ut og fornyet, noe som sikret at rommene ble visuelt forbedret og funksjonelt oppgradert til dagens standarder for komfort og kvalitet.

Vi tilbyr montering av gipsplater og profesjonelle sparklingstjenester. Les mer om våre tjenester på Alt Fikset AS. Gjennom denne dyptgående renoveringsprosessen har vi forvandlet tidligere dystre og avvisende rom til lyse, innbydende og moderne rom som inviterer til samvær og avslapning. Dette prosjektet på Elisebergveien demonstrerer vår dedikasjon til håndverk, kvalitet og vår evne til å revitalisere gamle rom.

Vi ser med entusiasme frem til vårt neste prosjekt, alltid klare for nye utfordringer og muligheter til å skape forvandlede rom som våre kunder vil elske og leve i. Ta kontakt for en konsultasjon eller for å diskutere ditt neste renoveringsprosjekt med Alt Fikset AS, din pålitelige partner i ombygging og modernisering av boliger og kommersielle rom.

Bestill befaring.

Hvis du er interessert i modernisering eller oppusing av leilighet eller rom hos deg, ta kontakt med oss. Vi utfører arbeid ikke bare i Oslo, men også i hele Bærum, Asker og Drammen.

Sjekk noe andre utførte prosjekter.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.