Referanser

Totalrenovering i Blommenholm - Sandvika av Alt Fikset AS

Renovering i Blommenholm - Sandvika, oppgradering av gulv med enstavs laminat og modernisering av hjemmet for økt komfort og stil."

Totalrenovering i Blommenholm - Sandvika av Alt Fikset AS

I det naturskjønne området Blommenholm - Sandvika tok vårt team fra Alt Fikset AS utfordringen med å forvandle et rekkehus fra å være preget av alvorlig ujevne gulv, med nivåforskjeller på opptil 15 cm, til et moderne og tiltalende hjem.

Nøyaktig Utjevning og Gulvoppgradering

Startpunktet for renoveringen var å adressere det betydelig skjeve gulvet. Etter å ha demontert det gamle treverket ned til de originale trebjelkene, ble disse nøye justert med nye bjelker for å sikre et perfekt plan. På dette stabiliserte grunnlaget la vi deretter enstavs laminat, et valg som ikke bare gav en visuell oppgradering, men også en holdbar og lettstelt overflate.

Trapp renovering, bilder før og etter

Vegger og Elektrisk Oppdatering for Moderne Behov

Ikke bare gulvet, men også veggene fikk en nødvendig overhaling. Det utdaterte veggpanelet ble fjernet og erstattet med nye veggkonstruksjoner. Dette skapte grunnlaget for en fullstendig oppdatering av det elektriske anlegget, noe som økte både funksjonaliteten og sikkerheten i boligen. Veggene ble deretter kledd med gipsplater, fulgt av sparkling og maling, for å skape en jevn og estetisk tiltalende finish.

Økt Komfort med Varmefolie

En betydelig forbedring var også installasjonen av varmefolie under det nye laminatgulvet i hvert rom. Denne løsningen sørger for jevn og behagelig varme gjennom hele boligen, og understreker vår forpliktelse til komfort så vel som estetikk i våre renoveringsprosjekter.

Les mer om varmefolie her : VARMEFOLIE UNDER PARKETT: KOMFORT I HJEMMET

Stue før

Stue etter

Komplett Transformasjon av Din Bolig med Alt Fikset AS

Gjennom prosjektet i Blommenholm - Sandvika har Alt Fikset AS demonstrert vår evne til å håndtere alle aspekter ved en totalrenovering. Fra gulvutjevning og -oppgradering med enstavs laminat, til modernisering av veggene og det elektriske systemet, samt integrering av varmefolie for økt komfort, står vi klare til å bringe ditt hjem til sitt fulle potensial.

Er du klar for å forvandle ditt hjem? Alt Fikset AS er din partner for både store og små renoveringsprosjekter. Kontakt oss i dag for å starte reisen mot ditt drømmehjem.

Ta kontakt for befaring.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.