Referanser

Totalrenovering av en leilighet i Nonnegata, Oslo – Fra forfall til moderne hjem

En omfattende makeover som ga nytt liv til en forfallen leilighet i Nonnegata, Oslo, med luksuriøst parkett og moderne finish.

I hjertet av Oslo tok vi på oss utfordringen med å forvandle en nedslitt og forsømt leilighet i Nonnegata til et lyst, moderne og innbydende hjem. Renoveringsprosessen begynte med en grundig rengjøring for å klargjøre rommene for den store forvandlingen som skulle skje

Veggene og takene fikk en nødvendig oppussing med profesjonell sparkling for å sikre en glatt og jevn overflate. Det ble lagt nytt gulv for å erstatte det gamle, slitte underlaget, og for å tilføre ekstra komfort og varme, installerte vi moderne varmefolie under det nye gulvet. For å skape en følelse av romslighet og moderne estetikk, valgte vi å senke taket og installere elegante spotlights som gir et jevnt og behagelig lys i hele leiligheten.

Kjøkkenet fikk en total makeover med installasjon av nytt kjøkkeninnredning. Det nye kjøkkenet er ikke bare funksjonelt og praktisk, men det er også hjertet i hjemmet med sitt stilrene design og moderne løsninger.

Bildene som illustrerer denne forvandlingen er lånt fra Finn-annonsen for salget av leiligheten. De fanger den utrolige endringen fra et mørkt og uinnbydende rom til et varmt og innbydende hjem, klart for nye minner.

Denne leiligheten i Nonnegata er et bevis på at med riktig ekspertise og et øye for design, kan ethvert forfalne rom bli forvandlet til et drømmehjem. Enten du leter etter inspirasjon til din egen boligrenovering eller ønsker å se kvaliteten på vårt arbeid, inviterer vi deg til å utforske bildene av denne imponerende forvandlingen.

Les mer om andre lignende prosjekt utført av oss - klikk her

Hvis du trenger hjelp til en lignende renovering, kan du kontakte oss gjennom dette skjemaet. Vi står klare til å bistå deg med din boligforvandling.

Kontakt oss

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.