Aktuelt

Gulvlegger i Asker, Bærum og Oslo

Er det på tide å bytte ut det gamle gulvet? Dersom valget har falt på nytt gulv, er det viktig å benytte seg av en dyktig gulvlegger. Gulvlegging kan være en stor investering, og da gjelder det å sørge for at det nye gulvet vil holde i lang tid fremover.

Alt Fisket kan stille med dyktige gulvleggere i Asker, Bærum, Drammen og Oslo!

Viktige nøkkeltrinn innen gulvlegging

Når vi kommer for å legge gulv, er det flere steg vi må gjennom for å sikre at resultatet blir så bra som mulig.

Forberedende konsultasjon: Aller først vil vi konsultere med deg for å forstå deres behov og preferanser. Dette inkluderer valg av gulvmateriale, diskusjon om rommets utforming og vurdering av eventuelle spesielle krav.

Måling og vurdering av området: Fagfolk vil måle rommet nøye for å beregne mengden materiale som trengs og for å identifisere eventuelle utfordringer som kan påvirke installasjonen, som ujevne gulv eller fuktighetsnivåer.

Fjerning av eksisterende gulvbelegg: Hvis det er et eksisterende gulvbelegg, vil dette bli fjernet forsiktig. Dette kan inkludere fjerning av gamle tepper, parkett, fliser eller annet materiale.

Forberedelse av underlaget: Gulvet vil bli grundig rengjort, og eventuelle skader eller ujevnheter vil bli reparert. Dette kan inkludere avretting av gulvet for å sikre en flat og stabil base for det nye gulvet.

Aklimatisering av treverket: Spesielt for trebaserte gulv som parkett, er det viktig å la materialet aklimatisere seg til rommets temperatur og fuktighetsnivåer før installasjon. Dette hjelper til å forhindre fremtidig ekspansjon og sammentrekning.

Legging av gulvet: Gulvet legges i henhold til den valgte stilen og mønsteret. Dette krever nøyaktighet og oppmerksomhet på detaljer, spesielt for mønstre som fiskeben eller andre komplekse design.

Tilskjæring og tilpasning: Nødvendige tilpasninger og tilskjæringer gjøres for å sikre at gulvet passer perfekt rundt hjørner, dørkarmer og andre hindringer.

Etterbehandling: Etter at gulvet er lagt, vil det bli foretatt eventuell etterbehandling som nødvendig. Dette kan inkludere forsegling, lakkering, eller oljing, avhengig av gulvtypen.

Rengjøring og inspeksjon: Etter installasjonen vil arbeidsområdet bli ryddet og rengjort. Gulvet vil deretter bli inspisert sammen med kunden for å sikre at alt er som forventet.

Veiledning om vedlikehold: Til slutt vil profesjonelle vanligvis gi veiledning om hvordan man best tar vare på det nye gulvet for å sikre lang levetid og bevare utseendet.

Ved å følge en nøye planlagt prosess kan vi også tilby en effektiv prosess uten at det går på bekostning av kvaliteten på arbeidet.

Din gulvlegger i Asker, Bærum og Oslo

Holder du til i Asker og har bestemt deg for å få på plass et nytt gulv? Alt Fikset stiller opp med dyktige gulvleggere for ditt behov. Vi kan legge alt fra tradisjonelt parkettgulv til fiskebensgulv og andre mønstergulv.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.