Tjenester

Mikrosement

Transformér baderommet med mikrosement – moderne, slitesterkt og stilrent.

Mikrosement i Baderom – Moderne og Eleganse

Oppdag de ubegrensede mulighetene med mikrosement i baderomsdesign med vårt tilbud. Mikrosement er en innovativ løsning som har vunnet nordmenns hjerter med sin allsidighet, holdbarhet og unike utseende. Det passer perfekt i både moderne og klassiske interiører, og tilbyr en elegant finish og enkel vedlikehold.

Hvorfor Mikrosement?

  • Allsidighet: Mikrosement kan påføres på forskjellige overflater, noe som gjør det mulig å skape et sammenhengende utseende for hele badet, fra gulv til vegger.
  • Holdbarhet: Motstandsdyktighet mot fuktighet og slitasje gjør mikrosement til et ideelt valg for baderom.
  • Estetikk: Et bredt spekter av farger og muligheten for å tilpasse teksturen åpner dørene for å skape et unikt rom som reflekterer din stil.

Mikrosement er et ekstremt fleksibelt materiale som kan påføres på en rekke ulike overflater og i mange forskjellige områder, som for eksempel vegger over benkeplater, selve benkeplatene, og mange andre steder.

Denne allsidigheten gjør det mulig å skape et enhetlig og moderne utseende i hele hjemmet eller kommersielle rom, fra kjøkken og bad til stueområder og kontorer. Mikrosementens evne til å feste seg til overflater som fliser, betong, treverk, og til og med eksisterende keramikk, uten behov for total fjerning av den gamle overflaten, tilbyr en kostnadseffektiv og tidsbesparende løsning for renoveringsprosjekter.

Kontakt oss for å høre mer om våre tjenester og starte transformasjonen av ditt rom.

bestill befaring

trenger du hjelp?

Om det så gjelder gulvlegging, avretting, parkett eller en annen form for oppussing og renovering, er Alt Fikset her for deg. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt!
Les om våre

google anmeldelser

Vår høyeste prioritet er alltid at du som kunde skal bli fornøyd! Se hva våre tidligere kunder har sagt på Google om samarbeidet.